Spinnen kunnen en zijn nuttige beestjes, echter kunnen ze bij u ook voor veel overlas veroorzaken. Spinnenwebben en raggen die overal zijn. Kleine baby spinnen die over op of in kruipen. Niet iedereen vindt dit prettig.

Vooral met het steeds warmere weer merken we dat er meer en meer spinnen bijkomen. Ook komt dit doordat spinnen niet met biocide bestreden mogen worden.

Spinnenbestrijding gaat dan ook met een spin werend middel zonder biocide hierin vermengd. Dit mag niet omdat vogels en andere dieren spinnen eten en deze daardoor ook ziek worden of zelfs doodgaan. 


Het middel waarmee spinnenbestrijding wordt gedaan is circa meestal voor 6 maanden werkzaam. Geadviseerd wordt dan ook 2x per jaar te laten bestrijden. Zo bent u er zeker van dat ze niet terugkomen of andere plekjes gaan zoeken.

Het middel wat wij gebruiken voorkomt tegelijker tijd ook vervuiling en weerhoudt ook andere ongedierte o.a. wespen, vliegen, muggen ect.

TARIEVEN:

Service abonnementen: Prijs
1 x per jaar - Tussenwoningen € 140,- (per jaar)
2x per jaar - Tussenwoningen € 230,- (per jaar)
1x per jaar - hoekwoning of 1 woning van een 2onder1 kap woning € 190,- (per jaar)
2x per jaar - hoekwoning of 1 woning van een 2onder1 kap woning € 330,- (per jaar)
Vrijstaande woningen & Boerderijen prijs op aanvraag
eenmalige afname's Prijs
Tussenwoning € 165,- (per keer)
Hoekwoning € 220,- (per keer)
1 woning van een 2onder1 kap woning € 220,- (per keer)
Vrijstaand of boerderijen prijs op aanvraag

Aanvraag formulier spinnenbestrijding:

* = verplicht invullen aub.

bent u woonzaam in een andere provincie dan valt dit helaas buiten ons werkgebied.Indien u kiest voor een service abonnement, dan ontvangt u het contract hiervoor op uw mail. Leest u deze rustig door bij akkoord graag ondertekenen zodat we het in orde kunnen maken. Heeft u geen mail adres ingevuld dan ontvangt u deze in twee-voud per post.

Let op! MAIL KAN IN UW SPAM/ONGEWENSTE POSTVAK TERECHT KOMEN!** Met het invullen en verzenden van dit formulier ga ik automatisch akkoord met het verwerken van mijn gegevens in jullie administratie. Met in achtneming van de avg privacy wetgeving.